Sabah saat 6 'da Gaziantep'in ünlü sabah kahvaltılarının tadına bakmak(Ali Haydar Ustanın CARTLAK KEBABINI dostların sımsıcak gülüşleri arasında yemek),o değişik çaylarını değişik sunumlarıyla yudumlamak(çay tabağı yarıya kadar kaynar su dolu geliyor ),ve o muhteşem kaymaklı katmeri(Zekeriya Usta'nın kendisi 82 yaşında hala ocağın başında katmer pişiriyor)ile kahvaltı faslını tamamlamak.Ama en güzeli yalansız riyasız dostların sevgileri ile beraber olmak.Bütün bunların değerini bilerek yaşamaya devam etmeye çalışıyorum.
3 yorum:
Offf off off öyle bir güzel anlatmışsınıki arkaaşım orda bir an bulundum, mutlaka gitmek isterim bir gün oraya inş...
Bu arada tatlım hoşbulduk..
Güzel duaların için çok teşekkür ediyorum.
Seni kocamamn öpüyorum bebişimde seni öpüyor teyzesi:)
Sedvgiler
:)))
afiyetler le,
keyfiniz bol olsun :)
ne keyifli olmuş ,selamlar
Yorum Gönder