MALZEMELER
1 tane vanilyalı kek
1 küçük paket kakaolu gofret
1 paket çikolatalı puding
9 tane eti puf
şeftali (dondurulmuş şeftali kullandım)ve muz parçaları
kakao,süt
1 paket kakaolu krem şanti
1 paket sade krem şanti
9 tane pötibör bisküvi
YAPILIŞI
Çikolatalı puding üzerindeki tarife göre pişirilir,soğumaya bırakılır.Kekler ve gofretler bir kaba ufalanır.İçine meyva parçaları,ceviz,damla çikolata karıştırılır.Soğuyan puding kakaolu krem şantiyle iyice çırpılır.Keklerin üzerine boşaltılır ve karıştırılır.Kare borcam hafifçe ıslatılır.Bisküviler tabana gelecek şekilde dizilir.Pudingli karışım üzerine dökülür,düzeltilir.Sade krem şanti üzerindeki tarife göre hazırlanır en üste dökülür tekrar düzeltirlir.Kakao tel süzgeç yardımıyla pastanın üzerine elenir.Eti puflar yerleştirilir.(Ben porsiyonları ayırmak için kullandım pufları.)Buzdolabında 1 gece dinlendirilir ve servis yapılır.
1 yorum:
Beycan'ın doğum günü kutlu olsun Çiğdem,pasta görünümü de harika..
Sevgiler,
Yorum Gönder