1 Ekim 2010 Cuma

BİR SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ MASALI




Dün akşam sağlık ocağından çalışma arkadaşımız olan Gonca için sürpriz bir doğum günü partisi düzenledik.Ama ne çalışmaydı.Gonca anlamasın diye uğraşırken yaşadıklarımız komediye dönüştü.Gonca'nın annesi günü şaşırıp bir gün önce geldi ama ne yazıkki ben evde yoktum.Yine bir hemşire arkadaşımız alenen söylemiş.Allahtan Gonca anlamamış.Dün akşam işleri yetiştiremediğim için yardıma çağırdım.Hala anlamadığı gibi iş yaptırdığım için canıma okudu benim Goncacığım.Ama çağıdıklarım gelince ve bunların hepsinin bir sürpriz olduğunu öğrendiğinde çok mutlu oldu.Tabiki bizde uzun süredir birlikte vakit geçirmemiştik bizde halimizden çok memnunduk.Menümüz fazla kalabalık değildi.
TUZLULARIMIZ
*ANTALYA PİYAZI
*SİYAH ZEYTİN SALATASI
*ACIKA
*PATATESLİ BÖREK
*KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER SALATASI
TATLILARIMIZ
*DOĞUM GÜNÜ PASTASI
*KURABİYE
*ELMALI TRUFF
Genel anlamda sık yapılan şeyler olduğu için hangisini yayınlayacağıma karar veremedim.İlerleyen günlerde merak edilen tarif olursa yayınlarım.Şehr-i Bursa'dan sevgiler...

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok şanslıymış gonca hanım :) ne güzel dostları var,nice mutlu yıllar hep birlikte olursunuz inşallah..Herkesin eline,emeğine sağlık,çok cici bir kutlama olmuş..sevgiler..

Nilgün Komar dedi ki...

senin ve arkadaşlarının eline sağlık.. Gonca'ya da niceee yıllarrrr...!!! pastayı merak ettim benn :))

adalıgünler dedi ki...

çok hoş bir kutlama
not:sizde hemşire misiniz ve neredesiniz bilgi vermeniz mümkün mü ben hemşireyim bursaya tayin isteyeceğim yıl sonunda o yüzden teşekkürler...

adalıgünler dedi ki...

hoş bir kutlama...nice hayırlı yaşlar dilerim

Silent Traveller dedi ki...

Tahmin edebiliyorum nasıl tepki verdiğini.Zaten cıvıl cıvıl hareketli birisi, baya coşmuştur herhalde. Sizin gibi arkadaşları olduğu için çok şanslı!