31 Mart 2014 Pazartesi

BEN HALA OLDUM.........

Merhaba...İki haftadır yeniden hala olma heyecanıyla yaşıyorum.Küçük erkek kardeşimin bebeği Ömer'imizi sağlıkla aldık kucağımıza şükürler olsun.Bir haftalık olduğunda annemin ısrarıyla 7 mevlütü okundu.

Erkek kardeşimle aramızdaki yaş farkı çok olunca bu bebek benim için nerdeyse torun kıvamında. Mevlüt de ustalık eserim oldu.Gelinimiz de benimle hem fikir olunca her şeyi keyifle yaptım.

Bebek şekerleri de dahil olmak üzere tüm alışverişi İstanbul ve Bursa'dan yaptım. Mevlüt sabahı işe evi süsleyerek başladım.Önceden hazırladığım ve satın aldığım süsleri astım.

Yine önceden hazırladığımız bebek şekerlerimizi yerleştirdik.Fotoğrafını çekmediğim diğer malzemeleri de fikir olsun diye ekleyeceğim en kısa zamanda....


peçetelerimiz de bu çılgın bebeğin resmi vardı.

Ömer bizim tarafın son, annesi tarafının ilk torunu olunca herkes bir şeylerle katkıda bulundu.Dolayısıyla gelen misafirlerimizin verdiğimiz hatıralıkları evlerine götürmeleri için bu kağıt poşetleri hazırladım.

İstanbul'da kokusunu gül suyuna tercih ettiğim için aldığım kırmızı gül kolonyasını konseptimize uysun diye mavi örgü kılıfla kapladım.


Burada fotoğrafı olmayan sevgili arkadaşım Zeynep'in yapıp gönderdiği tavşan şeklindeki mutfak havlularımız,Ömer'in anneannesinin hediye ettiği baş örtüler ,bebek şekerleri ve diğer ikramlıklar poşetlere konularak takdim edildi misafirlerimize.İkramlarımız sıcak yenmesi gerektiği için ve benim aktif dağıtımında rol oynadığım  pidelerimizdi .Dolayısıyla fotoğrafları yok.Çok yorulmama rağmen çok keyifli bir gün geçirdim.Güne damgasını vuran 70 yaşındaki teyzemin esprisi oldu.Kapıların ve evin süslemesini çok beğenen teyzem bana dönüp"kız bende doğurayım aynısından isterim yalnız" dedi.Bende "bu yaştan sonra doğurursan sana yapmam"deyince pat diye yapıştırdı cevabı" asıl bu yaştan sonra doğurduğum için bana yapacaksın ki beraber haber olalım bu sayede sen de ünlü olursun".Gülmekten ne hala geldiğimizi ve benim hazır cevaplık özelliğimin kime benzediğini anlamış oldunuz sanırım...Şehr-i Antalya'dan herkese sevgilerimi gönderiyorum.
www.otizm.platformu.org

1 yorum:

Senanın annesi dedi ki...

Sağlıkla büyüsün minik ömer.
Hazırlıklar çok güzel olduğu gibi, o hazırlıkları paylaşacak dostların olmasıda eşsiz ve paha biçilmez.
Bol muhabbetli günler diliyorum.