10 Nisan 2008 Perşembe

KENDİME HEDİYE ALDIM



birfincankahvenin40yilhatirivar nazar boncuğu ile ilgili bir etkinlik düzenlemiş nasıl katılacağımı bilemiyorum ama ben bu anahtarlığı yeni aldım.Bir iş arkadaşımın eşi evde yapıp aile bütçesine katkıda bulunmak için satıyormuş bende aldım.Kocaman çantamın içinde anahtarlığımı çok arıyordum artık kolayca buluyorum.Nazara inanırım ama boncuk ne derece doğru bilemiyorum.Çok kullandığım bir figürdür.Çok severim.

4 yorum:

yemek dedi ki...

Canım, sen yine de figür olarak kullan sadece, çünkü nazara karşı bir koruyuculuğu yok. Biliyorsun islamda nazay vardır ama Muavazateyn Surelerinin (Felak ve Nas Sureleri) okumaktır bunun tek çaresi.:) Zaten nazar boncuğu yanılmıyorsam islam öncesi Tüek kültürüne ait. Şimdi "Bu kadar açıklamaya ne gerek var?" diyebilirsin. Sadece paylaşım.:) Ama çok güzel görünüyor nazar boncuklu herşey.:)
Misafirin geldi mi? Yani kıskanayım mı? diye soruyorum.:))

makcig dedi ki...

Merhaba Lavantincim.Yorumun için teşekkürler.Aslında nazar boncuğuna inandığımdan değil ama hep çok sevimli görünmüştür gözüme o yüzden severim.Neyse hayır misafirim gelmedi.Çok üzgünüm .Sanırım malum engelleri aşamadı.Canı sağolsun.

HULYA dedi ki...

Merhabalar,
etkinlik için resminizi yayınlayacağım ama adınızı ve nerden katıldığınızı bir kez de kahvefincani@gmail.com adresine gönderirseniz benim için daha kolay olacaktır.İlginiz için teşekkürler.Ben de beklerim.Sevgiler(MUTFAKTA BIRI MI VAR??? )

HULYA dedi ki...

Merhaba,
etkinlik için yazınız yayında.Siz de logomuzla birlikte bu yazının başında etkinlikten söz ederseniz sayfaya uğrayan arkadaşlar daha kolay bulacaklardır.KAtılımınız için çok teşekkürler