29 Kasım 2010 Pazartesi

SEDA'NIN NİKAH ŞEKERLERİ





Geçen hafta çarşamba günü bizim kalite sorumlumuz Seda'nın nişanlandığını duydum."Hayırlı olsun" dediğimde "cuma nikahım var,nikah için bir şeyler düşünelim" dedi.O an itibarıyla başladık koşturmaya.Nikah kıyafeti,eşarbı,nikah şekerleri.....Ne koşturmaydı ama.Sevgili kurdele nakışı olmasaydı yapamazdım.Ben malzemeleri aldım.Mukaddes hanım,Onur ve ben oturup yaptık.Nikaha yetiştirdik.Güzel bir nikahtı.Kıyafeti de sizinle ilerleyen postlarda paylaşacağım.Şimdilik şekerlerimize bakın bakalım Güzel olmuşlar mı?

4 yorum:

fuat gencal dedi ki...

Hayırlı haftalar, Sedaya mutluluklar nikah şekerleri süper güzel olmuş yapanların ellerine sağlık.

Saygılar.

Mukaddes Sezer dedi ki...

Darısı bazılarının başına ;) Seda'ya sonsuz mutluluklar. Ne güzel resimlemişsin canım ,yaparken bu kadar güzel durmuyorlardı sanki :)

Mukaddes Sezer dedi ki...

Bu arada nikah şekerleri ve kına için çok hoş fikirler biriktiriyorum lazım olacak malum :)Sevgilerimle arkadaşım ..

Lâm-ı Tarif dedi ki...

Etkinlik için ulaşmak zorundaydım size. Kitap hediyesi hakkında. Bir zahmet bana bir haber verebilirseniz, kitap hediye edeceğiniz kişiyle bir kere irtibata geçip başka ulaşmamışsınız sanırım. Eğer, yanıt alamayacaksak sizden, arkadaşın hediyesini ben göndereceğim, etkinliği düzenleyen olarak. Yorumu yayınlamanıza gerek yok, okuduğunuzda lütfen emirultarif@gmail.com adresine bir mail atınız, ona göre harekt edelim biz de...