9 Aralık 2009 Çarşamba

ÇEKİLİŞ TAMAMDIR.ADRESLERİ BEKLİYORUM.

Merhaba.Çekilişimiz tamamdır arkadaşlar.Adresleri göndermenizi bekliyorum.Geç kalıyoruz.E-maillerinizi ve adreslerinizi yorum olarak yazabilirisiniz.Yayınlamayacağım.Kimse kimsenin sonucunu bilmeyecek.Acele edin lütfen.........
HEDİYELEŞECEK ARKADAŞLAR
1.KAKAOLU PASTA
2.AİNTAB SOFRASI
3.DURU BUTİK
4.NAKİSAYS
5.KENDİ HALİNDE BİRİNİN GÜNLÜĞÜ
6.REYHANİ RENKLER
7.EMİNE VE HOBİLERİ
8.ŞEHRİ BURSA'DAN
9.OYUNCAK SEPETİM

8 yorum:

arzu dedi ki...

s.a canım hiç haberim olmadı yaaa :(( bende isterdim katılmayaı kısmet değilmiş seneye inşaallah :))
selam ve dua ile

Unknown dedi ki...

Ellerinize emeginize saglik güzel motifler riniz var sevgiler canim.

emine ünal dedi ki...

Merhaba..

Ben buraya yazdım Reyhan Hanımda yazdı ama geri dönmediniz,siz bana isim ve adres bilgisi vermediniz Haber bekliyorum hala..

stylebyDemLin dedi ki...

hediyelerim geldi...çok teşekkür ederim.çok güzeller,kestane şekeri de çok makbule geçti canım...şimdi türk kahvemin yanına bir tane de yiyeceğim :)

nehircce dedi ki...

Merhaba yorumunuz için ve duyarlılığınız için çok teşekkür ederim. Kışlık eşofman takımı gönderebilirseniz çok sevinirim.Tabii gönlünüzden ne gelirse siz bilirsiniz.5 Şubat a kadar elimde olması gerekeyor.Siz temin ettiğinizde bana haber verin ben adresimi vereyim size..Şimdiden çok teşekkür ederim..sevgiler...

nazardeğmesin07 dedi ki...

Merhabalar ziyaretiniz beni çok mutlu etti teşekkür ederim yorumunuz için tekrar görüşmek diliğiyle hemşerim sevgiler linkini alıyorum.

Adsız dedi ki...

helal olsun hemşehrim.. sende kusura bakma çoruma nefes almaya kaçtım bende. bu ara sıkıntılarım hayli fazlaydı.. sende hakkını helal et..



SEDA

SevdeB dedi ki...

Merhaba;
Sayfamı ziyaret edebilir misiniz.
Kocaman öpüyorum :)