1 Nisan 2010 Perşembe

OSMANGAZİ BELEDİYESİ'NE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.....


Arkadaşlar planımızda hiç bir değişiklik yok.Osmangazi Belediyesi buluşmamızın çoooooook özel olması için ellerinden geleni yaptı.Sadece katılımcı ve ikram listemizin netleşmesi için sizlerden haber bekliyorum.Sevgiler.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

erikli arkadaşım benim......

ANNEMİNELİ dedi ki...

Canım herşey için sosuz teşekkür ediyoruz.Ben mercimekli köfte yapacam,işallah havada izin verir,hoş bir buluşma olur.Sevgilerrr.Sen tam 14.oo de orda olursan çok sevinirim.Masaya Blogger Toplantısı diye bir yazı yazarsan sevinirim.Ben Nilüfer'de oturuyorum,belki geçikirim.Şimdiden gönül dolusu teşekkürlerr.Görüşmek dilegiyle...Öptüm......NOT:Mercimekli köfte yapan varsa,bana dönersen hemen başka bir şey yaparım.

emel dedi ki...

merhaba, ben de gelmek istiyorum ama cumartesi kaça kadar çalışacağımı bilmiyorum. yani kesin değil. yapılmasa da olabilecek bir ikram yazarsanız bana gelebilirsem hazırlarım olur mu? bir de yanımızda arkadaşımızı getirebiliriz değil mi? ayy heyecanlandım şimdi, inşallah gelebilirim:)

EZGİLİ TARİFLER dedi ki...

canım annemin eli mercimekli köfte yapacakmış bende size aynı şeyi yapacam diye yazdırmıştım ama gelmem henüz kesinlik kazanmadı o nedenle ben geleceğim kesinleşirse birşey yapar getiririm.örneğin şehriye salatası olabilir.teşekkürler sevgiler.

EZGİLİ TARİFLER dedi ki...

telefonunu sayfamdaki yorum kısmına yazarsan en azından telefonla daha iyi olur.yorum kısmım korumalı yayınlanmaz telefonun.sevgiler.

Adsız dedi ki...

çiğdem becerikli yazacaktım erikli olmuş yeni gördüm:))))))))

kemalpaşatatlısı.com dedi ki...

Merhaba,

Bu hafta sonu misafirlerim geleceği için programınıza bu seferlik katılamayacağım.İnş. bol katılımlı ve çok güzel bir toplantı olur.Haber verdiğiniz için teşekkür ederim.
Sevgiler..

Sümbül Zerafeti dedi ki...

Canım davetiniz için teşekkür ederim,bilgisayarım bozuk malesef cevap yazamadım kaç gündür, bir aksilik olmazsa bende yarın sizlerleyim, pazar günü dogum günüm ilk olarak sizinle beraber kutlamış oluruz hem :D bende incirli cevizli kurabiye yapacağım bilginiz olsun. öpüyorummm