3 Haziran 2010 Perşembe

ETİ PUF SÜSLENMİŞ DONDURMALI PASTA!!!



Bu aralar yeni tariflerimi bir grup sağlık personelinin üzerinde deniyorum demiştim ya ;bu bir grup sağlık personeli bizimkiler değil.Bizimkilerde gelip ama olmaz ki eskiden bizde denerdin kimdir bu bir grup sağlık personelinin sorgulamasını yapıyorlar.Mesaiden sonra sağlık ocağında ince motor gelişim problemi olan bir çocuğumuzla 6 haftalık gelişim programı çalıştık.Şükür başarı ile tamamladık.Bu bir grup sağlık personeli sağlık ocağı grubu,çalışma saati çay saatine denk geldiği için denemeler onlarla oldu.
ETİ PUFLA SÜSLÜ DONDURMALI PASTA
MALZEMELER;
2 su bardağı süt
300gr mihaliç loru
1 paket çilekli gofret
1 paket tek poşet krem şanti
yarım su bardağı pudra şekeri
10 tane eti puf
YAPILIŞI:Krem şantimizi 1 su bardağı sütle çırpıp buzdolabına kadırıyoruz.Çukurca bir kabı aliminyum folyoyla kaplıyoruz,eti pufları bisküvili tarafı üstte kalacak şekilde kabın içine diziyoruz.1 su bardağı sütü,pudra şekerini ve mihaliç lorunu çırpıyoruz krema kıvamına gelecek.Çilekli gofretleri kırıyoruz kremşantiyi lorlu kremayı ve gofretleri karıştırıyoruz.Eti pufların üzerine döküyoruz.Aliminyum folyoyu iyice kapatıp derin dondurucuya kaldırıyoruz.En az 12 saat dinlendirdikten sonra servis yapıyoruz.Afiyet olsun.

6 yorum:

Unknown dedi ki...

pastan değişik ve güzel olmuş yaz günleri için de serinletici bir tat ellerine sağlık sevgiler puf puf:))

Adsız dedi ki...

ellerine sağlık arkadaşım...

Nilgün Komar dedi ki...

bayıldımmmmmmmm

eline sağlıkkkk

Naile dedi ki...

valla ben anlamam, herkese gösteriyorsun marifetlerini bana ne ben de istiyorum işte :P

SMİLENA dedi ki...

of çocuklar buna bayılır.....

neval dedi ki...

hem kolay hem değişik eline sağlık