10 Ağustos 2010 Salı

ESKİ KÖYE YENİ ADET GETİRDİK











Uzun süredir bir araya gelip vakit geçirememiştik mesai arkadaşlarımızla.Esin hanım böyle bir fikir atınca ortaya bende bloglarda gördüğüm çok hoşuma giden bebeğe hoş gelesin eğlencesini yapmak istedim.Sağolsun Esin Hanım destek oldu.Birlikte planladık ve hazırladık her şeyi.Arada söylenenler olsa da genel anlamda çok keyifli bir akşam üzeri geçirdik.Naciye çok şaşırdı.Değişik ruh halleri yaşadık hep birlikte.Peçetelik ve isim kartlarımız herkese hatıra kaldı.İkramlar nefisti bir sonraki posta tariflerini de gireceğim.İmece usulü hazırladık masayı,süslemeleri,yiyecekleri.Hatıra kalsın diye hazırladığım deftere herkes bebeğe hitaben notlar yazdı.Velhasıl eski köye yeni adet getirdik.Bu kez elebaşı benim.Eylemlerim devam edecek sevgili arkadaşlarım.Şehr-i Bursa'dan herkese sevgiler..Hayırlı ramazanlar diliyorum..

4 yorum:

Naile dedi ki...

harikasınız çiğdem, bebek pastanı görmüştüm ama hazırlıkların hepsi çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Ortam da çok güzel, nerde yaptınız buluşmanızı?

Nilgün Komar dedi ki...

süper süper bende tuttum bu yeni adeti :)

sanada hayırlı bir ramazan dilerim...

Unknown dedi ki...

Çigdemcim harika bir organizasyon,Süpersin cnm söylenenlere bakma iyiki yapmışsın,ilk fırsatta ben de yapmayı düşünüyrum.Ne güzel çevrendekileri sevindirmek,onlarla beraber sevinmek(herkesin harcı degil!!)Hayırlı rRamazanlar görüşmek dilegiyle.....

Işıl dedi ki...

ilgınc olmus..