22 Nisan 2010 Perşembe

DİKTİKLERİM,ÖRDÜKLERİM BİR TÜRLÜ YAYINLAYAMADIKLARIM!!!!!!!!!!!!!!






İlk iki resim geçen hafta Umre'ye giden bir arkadaşım için diktiğim kaftan.Altına aynı kumnaştan pantalon da diktim.Serin serin giyer inşallah gittiği mübarek topraklarda.
Sonraki iki resimde kızkardeşimin büyük oğlu doğmadan önce örüp süslemeye üşendiğim için kalan ikinci bebekte erkek olunca süslenip kullanıma sunulan yaz battaniyemiz.
İnce yünden mavi ve beyaz karıştırarak örüp düz kısımlarına bu tavşan başlarını dikmiştim.
En son resim de Başhekim Yardımcımız için ördüğüm angora yelek.Japonca bir siteden bakarak örmeye çalıştığım için bir türlü ayar tutturamadığım iki yelekten biri.Ayar tutturamadım ama örnek öyle popüler oldu ki nasıl ördüğümü anlatmaktan sıkıldım.Örmek isteyenlere modeli (kağıt üzerinde) gönderebilirim.

9 yorum:

EZGİLİ TARİFLER dedi ki...

ellerine sağlık arkadaşım hepsi de çok hoş görünüyor.sevgiler.

Unknown dedi ki...

Turkuaz yelek güzel olmuş,yuvarlak örülüşü degişik elinize saglık.

Unknown dedi ki...

Arkadaşım bu yeleğin önüne -ardına bi bakaydık .Çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık.Mümkünse ayrıntılı resim reca ederim.Urfa dan Bursaya.

makcig dedi ki...

Merhaba.Evet değişik bir yelek farklı bir şeklini de kendime ördüm
ama ne yazık ki resim yüklemeyi beceremiyorum .Bir japon sitesinden çıkarmıştım modelini.Bulursam göndermeye çalışırım.Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Selam arkadaşım cüz almak istemişsin Allah razı olsun sana 25. cüzü yazdım okuyunca haber verirsen sevinirim Nisanın 15 inde bitmiş olmalı Rabbim sevabını misliyle versin sevgiler

Adsız dedi ki...

Hayırlı günler
Görev icabı bursaya geldiğinizi Bursayı sevdiğinizi söylemişsiniz.Benim size hemşehrim diye hitap etmemde bir mahsur yok herhalde .bende BURSADA yaşıyorum.Gerçektende güzel ülkemizin güzel şehirlernden bir tanesi.Blog dünyasına yeni katıldım sayılır.


Bloğunuzu tesadüfen gördüm ,ve güzel bir gezinti yaptım.emeğinize
sağlık.sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

hayırlı günler
yorumlarınızı okudum.Ziyaretiniz beni çok memnun etti.fakat yazılar bana ait değiller.facebookda görüp beğendiğm yazıları yayınladım bloğumda .facecde olduğu için kaynaklarını bende bilmiyorum.malesef hislerini ve düşüncelerini edebi bir dille kağıda dökebilecek bir kabiliyet yok bende.Seminerlerinizin konuları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.sevgiler...

Tespih Taneleri... dedi ki...

Ellerine saglik canim cok hos gorunuyorlar...
Sevgilerimle..

ONLARUYURKEN dedi ki...

çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık